torstai 24. marraskuuta 2011

TÄÄ ON ANNAN LEMPPARIKävin aamukahvilla kahvila Sävyssä. Sen jälkeen käveltiin kahvitteluseuran kanssa ostamaan ruisleipää ja rahkamunkkeja Avikaiselta. Työttömän elämä, tiedättehän, se on niin helvetin vaikeaa.

Sävy sijaitsee Seksipisteen vieressä, kuten eräs pieni maiju joskus sanoi. Ostin sieltä cappuccinon ja SuklaaTäplän puolukkakonvehdin. Kaffe oli good, ja konvehti kans. Sävyllä taitais olla missio myydä hyvää kahvia, mut mä en yhden cappuccinokupillisen jälkeen surkealla kahvituntemuksella osaa sanoa suurta tuomioita. (Paitsi et mun mielestä se cappuccino oli harvinaisen hyvä.) Ja siis propsit ehdottomasti siitä, että tuolta saa noita konvehteja. Näyttäis kans saavan GoodPie Bakeryn tuotteita ainakin silloin tällöin.

Kahvila on vaatimattoman kokoinen. Paikan sisustus on berliiniläinen epämääräisyydessään. Erityisen epämääräisiä ovat seinillä roikkuvat sisustustaulut kahvikupposista. Ne ovat hirveitä mutta kieltämättä berliiniläistävät paikkaa tehokkaasti. Kai se on makukysymys.

Kyllä mä suosittelisin.

Tsekatkaa myös vanha bloggauksein SuklaaTäplästä.

2 kommenttia:

  1. Mä vähäsen nyt kommentoin ja puolustan niitä kaffetauluja. Ne ovat valokuvaaja ja kahvihifistelijä Antti Luukkosen ottamia, ja kun niitä kattelee vähän sillä silmällä, niin ovat oikeastaan ihan kivoja. Tai kun tietää, että ne ovat >oikeita< valokuvia, eikä mitään ebaystä tilattuja cafe-postereita.

    VastaaPoista
  2. Hihi, joo, kumpaakin saa tehdä. Lupaan tsekkailla niitä tauluja uudestaan kun joskus taas päädyn sinne! :)

    VastaaPoista