torstai 17. marraskuuta 2011

PATUKKAA


Terve, tulikin pakonomainen tarve tehdä pieniä tarkennuksia taannoiseen postaukseeni Zotterin suklaista! Ensiksikin: olen syönyt niitä lisää, ja toiseksi: niitä saa Helsingistä.

Ostin siis eilen sekä oliivi-sitruunasuklaata, jossa oli oliiveja, sitruunaa, snadisti chiliä ja vähän viinaa, että aprikoosisuklaata, jossa oli aprikoosisuklaata aprikoositäytteellä ja aprikoosibrandyllä. Nyt on pakko tunnustaa, että suklaat Zotterilla eivät ole kovin hyviä. Olkoot ne tehty vaikka kullasta, nii ei. Aprikoosisuklaa(patukka) muuten oli hyvä, kiva ja raikas ja herkullinen. Oliivi-sitruuna on varsin paha. Ei näitä laatusuklaana kannata ostaa, mut jännänä karkkina toimii. Banaanisokolaatikin oli saanut kannatusta Zotter -postauksen kommenteissa.

Fredrikinkatu 33:ssa on EDEL city -niminen kauppa, joka myy kierrätysvaatteita, you know semmost trendikäst matskuu, ja Zotteria ihan hyvän valikoiman. Googlasin äsken firman nimeä ja löysin toukokuussa julkaistun blogipostauksen, jossa sivutaan aihetta. Mä olen siis mörönmoisesti myöhässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti