maanantai 4. huhtikuuta 2011

SEITSEMÄN


Hahaa, minut blogihaastettiin! Se itseasiassa tapahtui jo muutama viikko sitten mutta olen ollut laiska. Täten kerron seitsemän asiaa itsestäni joita ette halua tietää.

1. Muutan blogin kohta kirjablogiksi koska niillä ainakin tuntuis olevan lukijoita ja mulla ei. Tai en mä ehkä kuitenkaan, ruoka on niin ihanaa. (Mutta olen harkinnut kirjallisuutta käsittelevän blogin perustamista.)

2. Nukun herra tapiirin kanssa. Hän on pehmolelu. (Ilman paitaa! Siis tapiiri.)

3. Syön lähes joka päivä tuoretta leipää, kotona leivottua, ja tiedän että te olette kateellisia!

4. Olen vaihtelevan leivonta- ja kielioppi- ja termifasistinen. Suosittelen lämpimästi grammaohjeita, ja pahoittelen syvästi kaikille niille, joille olen huomauttanut ja joille tulen huomauttamaan mm. siitä että bebessä on aina voikreemiä tai että macaron on yksikkömuoto, macarons monikko ja macaroon aivan eri asia.

5. Pidän lainauksista. Tämän päivän viralliset lainat ovat: 1. O plain as plain can be/There's nothing but our own red blood/Can make a right Rose Tree eli On selvää selvempää:/oma veremme, punainen veremme vain/voi Ruusun elvyttää (The Rose Tree/Ruusupuu, W. B. Yeats), siksi koska tahdon Irlantiin. 2. Te hankkikaa vettä koko maailmalle./Minä tuikkaan torpedon arkin alle. (Ystävälleni vallankumouspuhujalle, H. Ibsen), siksi koska se kuulostaa riemukkaalta.

6. Rakastan leivosten ideaa, niiden arkkitehtuuria sun muuta, en itse leivoksia. (Paitsi välillä ja jos on tosi hyviä, tietty.) Suolainen on parasta, ja suklaa, josta saa joskus hämmentäviä kiksejä.

7. Perustelin leipuri-kondiskouluhakemukseni kylddyyrisyillä, esim. ku Jeesuski.


Ah, toivottavasti ette kuolleet tylsyyteen. Tiedän, tiedän, nyt pitäisi haastaa 15 blogia mutta haastan vain yhden. Tämän yhden haastan koska on kivaa syömäblogina haastaa anti-syömäblogi: My life without candy.

2 kommenttia:

  1. Kyllä, olen kateellinen tuoreesta, kotona leivotusta leivästä.

    Olen joskus aiemminkin jo törmännyt sinun blogiisi ja ihastellen lukenut suklaa-aiheisia bloggauksia. Taisinpa yrittää ostaakin jotain omista perinteistä poikkeavaa suklaata jonkin kirjoituksen innoittamana, mutta joko valintani oli huono, tai sitten en vain ole tarpeeksi hieno hienommalle suklaalle. ;)

    VastaaPoista
  2. Eka kerta ei yleensä ole täydellinen. ;) Samahan se on vaikka kaljan tai samppanjan juonnissa, ja ei lukuharrastustakaan kannattane aloittaa Karamazovin veljeksillä! Tai jos aloittaa niin on syytä totutella rauhallisesti. Valrhonan konvehdit vaikka vois olla aika iisejä, ne on kuiteski vain konvehteja. (Mut samalla hyviä!)

    VastaaPoista