torstai 16. kesäkuuta 2011

ARMAS DISKO HUVILINE


Visitoin viikonloppuna Virossa. Kävin Rakvere Punklaulupidu 2011 -laulujuhlilla parin toverin kanssa. Tapahtuma oli paljon suurempi kuin odotin: odotin että siellä olisi kolme punkkaria ja me. Ens vuonna uudestaan! Tosin silloin menen yksin. Vannoin näet että tästä lähtien matkustan aina yksin (tai isolla jengillä).

Yritin hyveellisenä bloggarina toteuttaa ruokaraportointia.


Kuvan nakit ostettiin nimen tähden. Nuorta miestä taustalla kutsutaan kuulemma joskus Jussiksi.


Testasimme urheasti uutta Fizz Paradise -siideriä. Se oli lämmintä ja pahaa. Makuna herkullinen guava-acai-kumkvatti.


Laulujuhlilla myytiin Pungivein -nimistä hedelmäviiniä. Hinta oli kohdallaan: 3,2e/plo. Sekin oli lämmintä ja pahaa, mutta viinille annetaan anteeksi. Pungivein oli kuitenkin juhlien punkein asia.


Ihmisten lisäksi laululavan läheisyys oli vihreänään heinäsirkkoja. Niitä oli ihan pienen pieniä ja jättisuuria.


Punkin jälkeen lähdettiin diskoon. Matkalla ehdimme muun muassa laulaa "Miljoona miljoona miljoona ruusua..." suomalais-latvialaisella edustuksella. Mahtava biisi kun se löytyy joka kielellä. Diskoilun jälkeen lähdimme paikalliseen yöruokalaan, ja sitten puistoon nauttimaan pahaa ja halpaa ja varsin alkoholitonta kuoharia, ja läpsimään hyttysiä. Auringon paistaessa on mukava nukkua.

Tallinnassa söimme pelmenit, jotka lienivät matkan oikein ruoka, siis sellainen bloggauksen arvoinen. Lisäksi söin hyvää voita. Se maistui kermalta. Paketissa oli lehmän kuvia, muistakaa se kun käytte Virossa.

P.S. Seuraavaksi kirjoitan jostain järkevästä. Tai seinään autiotalojen. Katsotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti