sunnuntai 23. syyskuuta 2012

SEK & HARTWALL


Mut huijattiin osallistumaan Hartwallin Onnen omenoita –skabaan. Ilmaista siideriä vastaan täytyy tehdä ohje johon käytetään tai jonka kanssa voi juoda uutuussiideriä. Koko homman pitäis jotenki liittyä brunssiin. Ilmaista siideriä ei ole bloggarille, firma: ole hyvä.



Juusto-omenakeksi

200g Happy Joe Cloudy Apple –sidukka

150g voi
130g vehnäjauho
70g karkea vehnäjauho
50g sokeri
25g tarpeeksi vahva juusto, esim. cheddar, parmesan tai ihan mikä vain
ripaus suolaa
sokeria pintaan (siro tai perus)

Keitä siideriä kasaan niin että jäljelle jää aika pieni liru (esim. seitsemäsosa).

Vatkaa voi ja vehnäjauhot vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt siiderinjämä, sokeri, juusto ja suola massaan. Tee massasta pötkö leivinpaperin päällä ja kääri siihen. Laita pakkaseen pariksi tunniksi (tai yön yli).

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pyöritä jäinen pötkö sokerissa ja leikkaa noin puolen sentin viipaleiksi. Jätä keksien pellillä keksien väliin tilaa, ne leviävät.


Eli täs vois nyt kuvitella tilanteen että brunssilla viikonloppuna voi siemailla Hartwallin uusia brittiläistyyppisiä ihan jees –makuisia siidereitä ja napostella Annin keksejä. Kummatkin toimivat krapulaan. (Paitsi ei kannata ostaa sitä dry applea.) Keksien puolustukseksi vielä sen verran että ne on ihan sairaan hyviä. Siis ihan sairaan.

(Ja ne voi tehdä edellisenä päivänä.)


P.S. Blogger ei toimi mun huoneessa eikä mun koulussa. Syytän sitä mahdollisista levottomista/paskoista teksteistä.

3 kommenttia:

  1. Mä en ehkä ihan tajunnu: ei kai kilpailuihin pakoteta osalistumaan?
    Jos on niin houkutteleva palkinto (tai siis kerro oliko, siitä ei kukaan osallistunut oo puhunu mitään?) että on pakko osallistua, eiks sit mennä peliin mukaan ja kerrota uutuussiideristä? Sen sijaan että ollaan korostetun sarkastisia "minuahan ei markkinavoimat määräile" -bloggareita, kun määräilee kuitenkin, kun haluaa palkinnon.

    - Annukka

    VastaaPoista
  2. Se palkinto oli joku kokkaussessio telkkarikokin kanssa. Mä halusin vain noi alkoholit. ;)

    Tunnustan kitkerän jeesustelun osallistumisessani. Kelailin eka osallistumista jonkin aikaa ja sit päätin osallistua ja sit ärsyynnyin.

    VastaaPoista
  3. Ok, alkoholi on kyllä aina pätevä syy ;)
    -A

    VastaaPoista