lauantai 1. syyskuuta 2012

MEZCLAR LA RÚCOLA CON


Sisäoppilaitoksen hyviin että huonoihin puoliin kuuluu se, että joku tekee safkat maanantaista perjantaihin. Se joku en ole minä. Laitosruoka jaksaa vielä viehättää mutta ruokalan salaatteihin mä olen täysin kyllästynyt. Kaksi viikkoa mennyt, 34 jäljellä!


Hyvä salaatti

1 puntti rukolaa
puolikas kurkku
puolikas omena
120g burgos fresco-juustoa (tai kotijuustoa tms.)
maapähkinöitä ja kurpitsansiemeniä paahdettuna ja suolattuna
suola
hunaja
oliiviöljy
sitruunamehu
kuivattu minttu
paahdettu paprikajauhe
mustapippuri

Vetele kurkku ja omena vaikka kuorimaveitsellä ohuiksi slaisseiksi, tai leikkaa niinku mä kun ei ollut sitä veistä. Asettele nätisti astiaan huuhdellun rukolan kanssa ja leikkaa juusto päälle. Ripottele päälle pähkinät ja siemenet. Mausta ripauksella suolaa, ja valuttele hunaja, oliiviöljy ja sitruunamehu mukaan. Vielä hintsusti minttua, tosi hintsusti paprikajauhetta ja jonkin verran mustapippuria.


Nautin tän unkarilaisen grüner veltlinerin kaa. Kyseisellä viinillä on hieno hinta-laatusuhde. Mut teidän ei tarvii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti