Kaikista hienoista voileivistä minulle rakkain on maksamakkaravoileipä. Oululainen jälkiuunileipä tai joku hyvä vaalea, voita ja herkkumaksamakkaraa. Niin hyvää.
jälkiuuni pk-seutulaiselle toimii aina, on noita varmaan muitakin hyviä rukiita mutta ei nyt saa päähän. Voimariinia, jokin hyvä kinkku, jokin keskirasvainen suht aromikas juusto ja raikkaat vihannekset päälle (kurkku, tomaatti/paprika). Itse jältän vielä valkosipulinkynnen leipään ennen voita.
Nälkäisenä toimii järkyn hyvin maitoisen seylonteen kans:)
Kaikista hienoista voileivistä minulle rakkain on maksamakkaravoileipä. Oululainen jälkiuunileipä tai joku hyvä vaalea, voita ja herkkumaksamakkaraa. Niin hyvää.
VastaaPoistaHieno vastaus! Ah, maksamakkara, rakkaimpani.
VastaaPoistajälkiuuni pk-seutulaiselle toimii aina, on noita varmaan muitakin hyviä rukiita mutta ei nyt saa päähän.
VastaaPoistaVoimariinia, jokin hyvä kinkku, jokin keskirasvainen suht aromikas juusto ja raikkaat vihannekset päälle (kurkku, tomaatti/paprika). Itse jältän vielä valkosipulinkynnen leipään ennen voita.
Nälkäisenä toimii järkyn hyvin maitoisen seylonteen kans:)
-Emmi
Hauska lisä toi tee. :)
VastaaPoista