tiistai 14. helmikuuta 2012

PIZZA "KATKARAPU & SIPULI", YSTÄVÄ

Yhtenä ystävänpäivänä ostin Katrilta lainatuilla rahoilla sydämenmuotoisen konvehtirasian ja annoin sen lahjaksi. Olisi pitänyt syödä ne itse tai antaa Katrille. Ystävänpäivä on ahdistava. (Vain siksi etten saa konvehteja.)

Isillä on tänään synttäri. Hyvää synttäriä, isi!


Katkarapu-sipulipizza

pohja:
130g vesi
190g vehnäjauho
4g hiiva
tarpeeks suola
hieman oliiviöljy

Lisää oliiviöljy vaivauksen loppupäässä. Vaivaa koneella hitonmoinen sitko. Anna levätä vaikka öö puoli tuntia.

täyte:
kourallinen katkarapuja+chiliä+suolaa+oliiviöljyä+jugurttia
2kpl sipuli
10kpl kirsikkatomaatti+minivähän tomaattipyrettä+suolaa+pippuria
1pallo mozzarella

Onnittele itseäsi jos katkarapusi eivät ole jäässä. Sekoita mössö katkarapuaineksista ja anna marinoitua tarpeeksi. Karamellisoi sipulit pannulla. Puolita kirsikkatomaatit. Iske tomaattiainekset kattilaan ja lämmitä hieman, niin että tomaateista tulee vähän pehmeitä ja voit kuvitella ainesten muodostavan kastikkeenkaltaisen. Iske tavara pohjan päälle, lisää mozzarella, paa kuumaan uuniin.

1 kommentti: